Een nieuw jaar, een nieuwe site

Eindelijk is hij er dan, de nieuwe site. Al in 2006 vond Simber dat mijn oude site (uit nostalgische overwegingen nog hier te zien) ouderwets was, want er zat geen RSS-feed op. Samen hebben we zelfs een middag zitten prutsen op een nieuwe. Maar het lastig is om je lievelingetjes om te leggen dus modderde ik tot vanmiddag door met mijn oude site.
Maar nu is er dus een nieuwe, waar ik met hernieuwde energie al mijn artikelen op kwijt kan. En waar ze dankzij Twitter, RSS-feeds en wat al niet meer ook makkelijker gevonden kunnen worden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Een nieuw jaar, een nieuwe site”

  1. Simber Avatar

    Hee, gefeliciteerd man!
    Ziet er strak uit; ik kijk uit naar je nieuwe artikelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.